Reiniciem Benissa proposa un Pla de Millora dels Aparcaments del poble

Una de les propostes més reclamades del programa de Reiniciem Benissa és l’adequació dels aparcaments que es troben en la perifèria del poble i que són estratègics per al municipi.

Alguns d’aquests aparcaments són el de l’Avinguda Constitució, Doctor Crespo (Notaria), Escoto (Seminari) o Carrer Calp (Capella), entre altres.

“Tots aquests aparcaments haurien de ser millorats, mitjançant asfalt, pintura, il·luminació i senyalització perquè són una ferramenta important per al veïnat i també per a reduir la pressió de cotxes al nucli urbà”.

Si bé la major part d’aquests aparcaments no són propietat de l’Ajuntament, existeixen mecanismes específics per a poder portar a terme aquestes millores en benefici de la ciutadania sense perjudicar a cap propietari.

Reiniciem, que portarà a terme aquesta acció si gestiona l’àrea d’urbanisme, també considera que la mateixa és un pas previ i imprescindible a la personalització de noves àrees del centre de Benissa. Aquesta acció, junt amb la redacció del Pla de Mobilitat Urbana seran punts essencials de la nova legislatura.

“Afortunadament tenim aparcaments en diferents zones de Benissa, i a pocs minuts del centre, el que ens correspon ara és que estiguen en les millors condicions possibles, qüestió que és absolutament prioritària” destaca Abel Cardona, alcalde i candidat a revalidar el càrrec.

Posted in Notícies.