Reiniciem Benissa obrirà la primera sala d’estudi 24h / 365d amb accés automatitzat

Reiniciem Benissa ha inclòs al seu programa electoral una proposta enfocada a les persones estudiants de Benissa. Una sala d’estudi que obrirà les 24 hores i els 365 dia de l’any.

Ho aconseguirà mitjançant un sistema d’accés automatitzat. Les persona usuàries, fonamentalment estudiants de secundària, universitàries i opositores, podran accedir amb un permís concedit pel propi Ajuntament. Amb aquest, i mitjançant un sistema informàtic en l’accés a la pròpia sala, podran entrar a la mateixa en qualsevol moment del dia.

L’espai, que estarà videovigilat, se situarà a peu de carrer per a facilitar l’accés i control per part de les autoritats, disposant en l’actualitat l’Ajuntament de diverses ubicacions que complirien aquest requisit.

La plataforma ciutadana de l’alcalde de Benissa, Abel Cardona considera que “és una proposta realista, assumible econòmicament i que ajudarà a millorar els resultats dels i les estudiants de Benissa, de vegades és complicat trobar concentració en una biblioteca que es comparteix amb altres públics no tan enfocats al rendiment”.

 

Posted in Notícies.