RES QUE AMAGAR

Fa poc més d’un any, les pròpies errades del Partit Popular i la dimissió sense cap explicació de Juan Bautista Roselló van propiciar un canvi de govern que, junt a les altres forces del canvi, assumirem l’alcaldia de Benissa. Des d’aleshores, les nostres representants estan sofrint una campanya de pressió a nivell personal que va més enllà del seu càrrec, i que sols busca el seu desprestigi al cost que siga, sense miraments ni límits. Des de Reiniciem Benissa sempre hem fet nostres els reptes i sabem el costos que produeixen obrir certs debats i prendre determinades decisions, i malgrat tot, els hem afrontat perquè hem vingut a la política per això mateix. Oberts a crítiques, a millorar i també a aprendre, però no a les calumnies, falsedats i menyspreus.

Ara la Fiscalia ha acceptat a tràmit una denuncia d’un sindicat policial conservador contra l’alcalde, acusant-lo d’un suposat delicte de prevaricació. Des de Reiniciem Benissa no tenim res que amagar i estem ben tranquil·les per la gestió del nostre representant en aquest afer. Sabem que l’alcalde, en el seu moment, ja va respondre per escrit a la denúncia del sindicat, i va prendre una decisió d’acord al seu càrrec i competències, i sense cap interès en beneficiar a un tercer. En breu, el nostre representant argumentarà totes les gestions realitzades i presentarà tota la documentació necessària a la Fiscalia, per desmentir eixes acusacions i qualsevol suposat tracte de favor.

Els nostres representants han signat un Codi Ètic, en l’inici del qual es pot llegir:  “(…)Per expressar el nostre compromís col·lectiu en la defensa de l’interès general de la ciutadania, per damunt de qualsevol interès personal, privat o partidista(…)”. Doncs, sembla que la defensa de l’interès general no els va bé a certs col·lectius que volen fer prevaldre els seus interessos privats i no dubten en atacar a aquells que no s’hi sotmeten.

El mateix Codi Ètic assenyala textualment : “Compromís de renúncia o cessament de forma immediata de tots els càrrecs, davant la imputació per la judicatura de delictes relacionats amb corrupció, prevaricació amb ànim de lucre, tràfic d’influències, enriquiment injust amb recursos públics o privats, suborn, malversació i apropiació de fons públics, ja siga per interès propi o per afavorir terceres persones. De la mateixa manera, en casos d’acusació judicial per delictes de racisme, xenofòbia, violència de gènere, homofòbia, impagament de la pensió d’aliments o altres delictes contra els drets humans o els drets de les persones treballadores.” Considerem així que els nostres representants estan complint aquest codi fil per randa, i cap jutge els ha imputat o investigat per res. Ara toca respectar el treball de la Fiscalia i l’exposició de motius del nostre alcalde. Pas a pas.

Aprofitem per recordar a tots aquells que no han tardat ni un segon en demanar la dimissió de l’alcalde de Benissa, que les presses no són bones conselleres i que en la mesura està el rigor. Lamentem aquesta campanya de pressió i desprestigi cap a Abel Cardona Castell precisament per estar fent allò al que ens hem compromès com a grup polític. Sabem que l’única cosa que pretenen és ocultar no només que el canvi siga possible, sinó que a més és beneficiós per a les persones i el poble. Les denuncies de prevaricació proliferen justament on no està governant el Partit Popular. És a dir, on s’ha produït el canvi polític: A Xaló, Xàbia, València, Barcelona o Madrid. Coincidència? Ara, a Benissa, és l’enèsim pla de les forces conservadores per recuperar el govern de l’Ajuntament que van perdre soles.

Posted in Blog, Notícies and tagged , , , , , , , , , , , , , , .