TRENQUEM EL SILENCI

La ​R​egidoria d’​I​gualtat de Benissa, dirigida per la nostra companya Belen Ivars​ Ribes​, ha llançat la primera campanya​ de​​ ​sensibilització i conscienciació contra la violència de gènere que s’ha fet ​a​​ ​Benissa.

L’objectiu de la campanya és fer visibles les violències masclistes de baixa intensitat, les subtils, aquelles que dia a dia escoltem en infinitat d’espais del poble i que sustenten les relacions ​que fan possible la violència de gènere.

La campanya pretén que totes les persones que vivim a Benissa puguem veure que tenim un paper actiu en l’eliminació de les violències masclistes, canviant conductes, rebutjant actituds, promovent el respecte, entre altres coses.

Una campanya valenta i ​directa.

Perquè a dia hui la violència masclista ha assassinat a 50 DONES, i 5 FILLS I FILLES d’estes, assassinades durant el 2017 pel fet de ser dones. Fa falta determinació i passar a l’acció!

Enhorabona a tot l’Equip de Govern per engegar aquestes polítiques socials que no deixen indiferent i només pretenen un poble més respectuós i inclusiu.

La Concejalía de Igualdad de Benissa, dirigida por nuestra compañera Belen Ivars​ Ribes​, ha lanzado la primera campaña​ de​​ ​​​sensibilización y concienciación contra la violencia de género que se ha hecho ​en​​ ​​​Benissa.

El objetivo de la campaña es hacer visibles las violencias machistas de baja intensidad, las sutiles, aquellas que día a día escuchamos en infinidad de espacios del pueblo y que sustentan las relaciones ​que hacen posible la violencia de género.

La campaña pretende que todas las personas que vivimos en Benissa tenemos un papel activo en la eliminación de las violencias machistas, cambiando conductas, rechazando actitudes, promoviendo el respeto, entre otras cosas.

Una campaña valiente y ​directa.

Porque a día hoy la violencia machista ha asesinado a 50 MUJERES, y 5 HIJOS E HIJAS de éstas, asesinadas durante el 2017 por el hecho de ser mujeres. Hace falta determinación y pasar a la acción!

Enhorabuena a todo el Equipo de Gobierno p​or​ poner en marcha estas políticas sociales que no dejan indiferente y sólo pretenden un pueblo más respetuoso e inclusivo.

Posted in Blog, Notícies.