El Fòrum de Reiniciem Benissa aprova per unanimitat l’Acord de govern

El desé Fòrum de Reiniciem Benissa, information pills celebrat aquesta nit, phimosis ha aprovat per unanimitat l’Acord de Govern. Aquest document ha sigut fruït d’intenses negociacions entre Reiniciem Benissa, el PSOE i Compromís i estableix un marc comú de treball per a garantir la transparència, la participació ciutadana directa i la defensa dels drets socials.

Quasi cent persones han acudit a la reunió oberta convocada per la plataforma ciutadana. Els regidors, la regidora i les membres de l’equip de negociació han exposat els punts clau i han resolt els dubtes que han sorgit a les assistents.

L’acord ara haurà de ser recolzat per les assemblees de la resta de formacions polítiques signants. Des de Reiniciem Benissa confiem en que també Ciutadans done el seu suport a un govern de canvi i i d’il·lusió.

Seguim!

Posted in Notícies.