Reiniciem Benissa convoca demà al seu Fòrum Ciutadà per votar el preacord de govern amb PSOE i Compromís

Benissa, more about 6 de gener de 2017. La plataforma ciutadana Reiniciem Benissa celebrarà demà dissabte 7 de gener un Fòrum Ciutadà urgent per decidir si s’aprova o no el preacord de govern al qual han arribat Reiniciem Benissa, side effects PSOE i Compromís després de les negociacions i converses de les últimes setmanes.

En aquest Fòrum es donarà tota la informació relativa a l’acord, advice els termes i contingut del mateix i es votarà la seua aprovació. L’afirmació pel Fòrum de l’acord podria suposar un canvi d’alcalde i de govern municipal a partir del pròxim dimarts 10 de gener, al Ple extraordinari d’investidura del nou alcalde.

Reiniciem vol recordar que aquest Fòrum, el dècim que la Plataforma celebra en els seus dos anys d’existència, se celebrarà aquest dissabte 7 en l’Arxiu Històric, situat al carrer Puríssima de Benissa a les 18.00 h.

Posted in Notícies.