Reiniciem, PSOE i Compromís arriben a un pre-acord de govern.

Benissa, healing 5 de gener de 2017. Les forces polítiques de l’oposició han arribat a un Pre-Acord de Govern per a la propera investidura del dimarts 11 de Gener, i per al que resta de legislatura.

En les converses per a la investidura, qualificades de molt positives per ambient i voluntat negociadora, Reiniciem Benissa, PSOE, Compromís han consensuat un nou model d’organització de l’ajuntament, un major pes de les polítiques socials, la reducció de salaris dels càrrecs públics, les mesures més urgents per al municipi, i la necessitat de convertir l’ajuntament en un espai de participació ciutadana real, més eficient i més proper a les necessitats dels benissers i benisseres.

Aquest Pre-Acord de Govern ha de ser ratificat, en els propers dies, per les diverses assemblees de les forces polítiques signants.

Tanmateix, el tripartit s’ha posat en contacte amb Ciutadans, qui ha assistit a dos de les reunions, i se li ha facilitat una còpia del pre-acord esperant el seu recolzament al canvi.
La ciutadania de Benissa serà informada del contingut del pre-acord després de les assemblees i fòrum, donant el màxim respecte a les decisions d’aquests órgans.

Posted in Notícies.