Reiniciem proposa al plenari obrir pistes esportives d’ús lliure

Benissa, find 15 de desembre de 2016. Davant la polèmica sorgida aquest mes pel tancament de les pistes esportives del CEIP Pare Melchor a l´ús públic, doctor el grup municipal Reiniciem Benissa va proposar al plenari que s’adopten mesures per obrir pistes esportives d’ús lliure dins del casc urbà. Aquesta reivindicació, about it compartida per pares i mares i la pròpia escola, ve d’antic, i s’ha arribat a una situació insostenible en la que l’escola no ha pogut més que tancar les instal·lacions per tal de preservar-les. Reiniciem Benissa denuncia que aquesta és altra mostra de la política d’improvisació de l’equip de govern del Partit Popular, que no té en compte les necessitats diàries de gran part de la població del municipi i que amb la seua inacció ha permés que s’arribara a aquest punt. Els xiquets i xiquetes de Benissa necessiten llocs on poder jugar i practicar esport de manera segura i és obligació del nostre ajuntament el proporcionar-los.

Per altra banda, Reiniciem Benissa considera que els tallers sobre pressupostos participatius que estan celebrant-se durant aquesta setmana són un pas positiu però totalment insuficient. La participació ha de fer-se extensiva a tots els sectors del poble, de manera real, i ha de ser la ciutadania la que valore quines són les necessitats del municipi, i a partir d’això fer propostes. Demanar que valoren propostes triades amb antelació per l’equip de govern és reduir el procés a una ombra del que realment podria ser. Reiniciem Benissa lamentaria que s’excusaren en els baixos nivells de participació per abandonar el procés quan la realitat és que des de l’ajuntament no s’ha fet un esforç veritable per convidar a la ciutadania a participar.

Posted in Notícies.