Reiniciem Benissa proposa limitar “l’autobombo” dels polítics a l’Ajuntament

La moció limita l’aparició propagandística de polítics en els mitjans de difusió municipals.

“El protagonisme ha de ser per al poble, viagra per a l’associació o per al missatge que es pretén difondre”, steroids considera la regidora de la formació Belén Ivars.

BENISSA. Reiniciem Benissa proposarà la regulació de la publicitat institucional de l’Ajuntament. Al plenari del dimarts 10 de maig, la plataforma ciutadana presentarà “una proposta ambiciosa i que confronta totalment amb la pràctica habitual del PP”, segons fonts de la formació.

La moció ve a posar fi a una política “de cara a la galeria” per transformar la comunicació “en una eina més d’informació per a la ciutadania”. En aquesta línia es manifesta la regidora de la plataforma ciutadana, Belén Ivars, la qual denuncia que: “de les tretze fotos que apareixen actualment acompanyant a les notícies de la web de l’Ajuntament, sols en dos apareixen els protagonistes reals”. De fet, i com manifesta Ivars: “De les setze notícies, onze estan il·lustrades per polítics.”

La proposta ve a regular alguns altres aspectes com puguen ser el tipus de missatge que es considera institucional, els objectius que ha de perseguir la publicitat institucional i quins mitjans cal contractar de manera externa.

 

logo

Posted in Notícies.