Reiniciem Benissa aconsegueix més de 700 signatures per a poder presentar-se a les eleccions municipals

NOTICIA2

Reiniciem Benissa ha aconseguit més de 700 signatures de persones censades a Benissa i majors de 18 anys per a poder presentar-se com a agrupació d’electors en els pròxims comicis electorals, superant així per un ampli marge el mínim de 500 signatures exigides per a un municipi de la grandària de Benissa.

Les firmes, presentades per registre d’entrada de l’Ajuntament de Benissa, passaran ara per un procés de verificació i es presentaran posteriorment a la Junta Electoral.

Des Reiniciem Benissa destaquen que una agrupació d’electors és un conjunt de ciutadans i ciutadanes que decideixen associar-se i presentar-se a uns determinats comicis amb l’aval de la ciutadania, un mètode que des de Reiniciem consideren més democràtic i transparent.

Reiniciem Benissa agraeix a totes les persones que han col·laborat amb les seues signatures perquè puguen estar presents en les pròximes eleccions municipals del 24 de maig.

Posted in Uncategorized.