Entrevistes de primàries: Vicent Ivars

Entrevistes als canditats i candidata:


Vicent Ivars Vicent Ivars

Sóc Vicent Ivars Pérez nascut 7 de setembre del 1976, fill de Felip i Mari Fina; i la meva filosofia de vida és que els propòsits que et planteges en aquesta vida has d’anar a per ells amb total convicció i donar el millor de tu per aconseguir-ho.

Com et definiries en 3 paraules?

Pacient, conciliador, pragmàtic.

Quin és el teu carrer preferit de Benissa? Per què?

El carrer de l’àngel, a banda de semblar-me un carrer dels més autèntics de Benissa i d’una extraordinària bellesa, era el carrer dels meus avis, on vaig passar moltes hores corrent i jugant a la pilota.

Benissa te moltes Partides…sents especial estima per alguna?

La Fustera; els meus pares tenen una casa allí i he tingut la sort de passar tots els estius i la meua infantesa allà, al costat de la mar. La meua família paterna, tenia una caseta allà els anys 40 i anaven allí a estiuejar. Gràcies a açò he pogut sentir als meus avis i a mon pare cent i una històries de com s’organitzaven i vivien en aquells temps.

Quin és el menjar/plat que més t’agrada?

L’arròs amb fesols i naps que fa ma mare, sempre li ix bo, però quan l’encerta és de plorar de l’alegria.

Si tingueres que definir a la gent de Benissa en una frase seriosa…

Dones i homes valents i emprenedors que saben valorar al seu poble per tot el que els aporta a les seues vides.

Per què creus que ara és el moment per a tu, i no abans, de començar una nova Benissa?

Des de fa un temps cap ací la gent ha despertat amb les energies noves i vol fer-se sentir. Em sent amb la il·lusió i l’energia d’encapçalar un projecte autèntic i nou. Reiniciem està ací per fer d’altaveu de les necessitats i propostes que la societat demana a l’Ajuntament i a mi m’agradaria ser eixa ferramenta d’unió entre les dues parts.

Què li diries a una persona de 80 anys sobre Reiniciem?

Que comptem amb ella, i que ens agradaria sentir el que pensa de nosaltres i en què podem millorar per apropar-nos i millorar la seua qualitat de vida.

I què li diries a una persona jove, de 18 anys, sobre Reiniciem?

Que confie en aquest projecte i si vol que vinga i ens ajude, serà escoltat, amb atenció, ja siguen crítiques, propostes, idees, aportacions, a la fi, que participe de les decisions que afecten el seu poble.

Les persones nascudes a Benissa al 2015, t’agradaria que és trobaren un poble…

Uff tantes cosses, tinc una xiqueta de 20 mesos i en venen tantes propostes al cap. El primer lloc seria un treball de qualitat per als seus pares i que els permeta  un horari compatible amb la conciliació familiar, un poble sostenible energèticament i que cuide el seu paisatge i medi ambient, que el model d’educació tradicional fóra canviat per un altre mes democràtic i creatiu.  Potenciar l’educació en música, la pintura, idiomes, tot tipus  d’esports, ioga, teatre, arts plàstiques i altres que la societat benissera considere importants per a la formació dels nostres fills i filles.

Posted in Primàries and tagged , .