Entrevistes de primàries: Fernando López

Entrevistes als canditats i candidata:


Fernando López

Fernando López

Sóc nascut el 27 de Maig de 1989 a Argentina, visc a Benissa des dels dotze anys, sóc fill de Fernando – biòleg i professor de buceig – i Ana – treballadora –  i la meva filosofia és que el treball dur i la organització son els autèntics pilars de l’èxit.

¿Com et definiries en 3 paraules?

Creatiu, somniador i perseverant.

¿Quin és el teu carrer preferit de Benissa? ¿Per què?

El Carrer Pare Melchor. Va ser la nostra primera casa  quan vam arribar a Benissa als meus dotze anys i va ser el carrer de les meues primeres experiències d’dolescència.

¿Quin és el menjar/plat que més t’agrada?

Cuina Italiana: pizza i pasta i òbviament, la carn argentina!

Si tingueres que definir a la gent de Benissa en una frase seria…

Gent treballadora, alegre i sobretot molt activa com a poble i societat.

Per què creus que ara és el moment per a tu, i no abans, de començar una nova Benissa?

Perquè a la vella política: aïllada del carrer, no participativa, excessivament remunerada, com als iogurts, li ha passat la data de caducitat, i es veu que comença a fer pudor. La societat demana altra política: participativa, transparent, propera, i sobretot molt més social i compromesa.

Què li diries a una persona de 80 anys sobre Reiniciem?

Que la gent major és un dels nostres patrimonis més grans, que sense la seua experiència no serà possible fer un poble millor i que comptem amb ells i elles per que s’apropen i somien junts amb nosaltres.

I què li diries a una persona jove, de 18 anys, sobre Reiniciem?

Que volem que tinga la possibilitat de quedar-se a Benissa, que no haja de marxar a una ciutat o a l’estranger si no vol fer-ho, que nosaltres anem a treballar molt dur per a crear oportunitats per a la joventut, i que tenim propostes concretes per a aconseguir-ho.

Les persones nascudes a Benissa al 2015, t’agradaria que es trobaren un poble…

En primer lloc, un poble on els seus pares i mares tinguen un treball digne.

Pel que fa als xiquets i xiquetes, vull un poble que siga capaç de crear l’ambient i les condicions necessàries per al seu òptim desenvolupament físic i intel·lectual, amb un una oferta cultural molt més ampla, uns esports més accessibles, una educació en idiomes potent. Un poble viu on la prioritat siguen ells i elles.

Posted in Primàries and tagged , .