Entrevistes de primàries: Abel Cardona

Entrevistes als canditats i candidata:


Abel Cardona Abel Cardona

Sóc Abel Cardona Castell, vaig nàixer el 2 de desembre de 1976 i els meus pares són Jose Luís i Vicenta. La meua filosofia de vida és molt senzilla: endavant sempre!

¿Com et definiries en 3 paraules?

Em considere una persona positiva, solidària i entusiasta.

¿Quin és el teu carrer preferit de Benissa? ¿Per què?

El carrer Maset, on la casa dels meus pares fa cantó amb la carretera. Sé que no és el carrer més bonic del poble, però és on he passat molts moments de la meua infància, jugant i aprenent junt amb la resta de xiquets i xiquetes del carrer.

Benissa té moltes Partides…sents especial estima per alguna?

No he tingut mai una caseta de camp i crec que per aquest motiu les valore totes per igual. Cadascuna d’elles tenen unes singularitats especials i, totes, uns paisatges increïbles.

¿Quin és el menjar/plat que més t’agrada?

Ufff, m’encanta menjar, ho considere tot un plaer, però si he de triar, em quede amb dos: el putxero amb pilotes i les coques al calfó.

Si tingueres que definir a la gent de Benissa en una frase seria…

Els benissers i benisseres som gent que, per damunt de tot, estimem molt el nostre poble i tot el seu terme, els seus costums i tradicions, les festes i la nostra gent.

Per què creus que ara és el moment per a tu, i no abans, de començar una nova Benissa?

Sempre he tingut inquietuds sobre quin model de poble volem la ciutadania i, sovint, no ha coincidit amb el que ens han oferit els diferents equips de govern que han estat dirigint el nostre ajuntament en les darreres legislatures. El fet de sorgir una proposta com Reiniciem Benissa ha sigut el que m’ha animat a situar-me en primera línia per donar suport a un projecte amb el qual em sent plenament identificat i en el qual tots i totes tenim cabuda per tal de fer una Benissa millor.

Què li diries a una persona de 80 anys sobre Reiniciem?

Li diria que Reiniciem és una iniciativa que naix per a escoltar a totes les persones i que necessitem la seua experiència per a construir un poble que siga novament una referència. La gent gran és un tresor per als seus pobles, part de les seues arrels, i un poble no pot mirar al futur sense conèixer ben bé el seu passat.

I què li diries a una persona jove, de 18 anys, sobre Reiniciem?

A la gent més jove li diria que Reiniciem està format per un grup de persones que hem decidit fer un pas endavant pel nostre poble. Necessitem que s’involucren en la vida política del poble perquè tota opinió compta siga quina siga l’edat de la persona que la transmeta.

Les persones nascudes a Benissa al 2015, t’agradaria que es trobaren un poble…

… referent a la comarca. Diferent de la resta en la forma de fer política, amb propostes originals i innovadores però respectuoses amb la seua cultura i patrimoni. On qualsevol proposta fóra escoltada i debatuda i el consens i la participació foren les ferramentes per a construir, entre tots i totes, el poble que volem.

Posted in Primàries and tagged , .