Manifest: Reiniciem el poble

Conscienciats de la situació actual a Benissa, amb més de 800 persones aturades i en risc d’exclusió social, i sense propostes a la vista que solucionen este i altres problemes, ha arribat el moment de reiniciar el poble.

La classe política és incapaç d’oferir solucions i s’ha instal·lat en la inoperància de cara a les necessitats locals. La corrupció i malversació institucional generalitzades són una realitat diària, on els polítics, allunyats d’eixe antic esperit de treball pel poble, han perdut el contacte amb els ciutadans que els mantenen i només persegueixen interessos clientelistes i electoralistes.

Volem que Benissa torne a ser pionera i que aprofite el seu gran potencial. Una ciutat que aposte per la innovació, que retinga el talent del seus joves, i que diversifique el seu model productiu. Desitgem ser un referent en atenció als xiquets, la gent gran i els nouvinguts. Un model a seguir en polítiques socials, mediambientals i educatives.

Cridem, en definitiva, a un canvi total en la política local, on tota la societat amb desig de treballar i amb idees per a canviar el poble unisca forces per aconseguir un canvi polític buscant una gestió més eficaç i productiva dels recursos públics, una política més transparent i honesta que defense fermament els drets socials.

Per tot això, des de la ciutadania animem a les forces socials i polítiques del poble que s’unisquen amb nosaltres amb l’objectiu de començar un ambiciós i guanyador camí conjunt cap al canvi polític.

Signen:
Antonio Mateo, periodista
Carme Ivars, sociòloga
Pere Ortolà, mestre
Robert Llopis, treballador social
J. Luís de Dompablo, autònom jardineria
Pepa Bertomeu, comerciant
José Álvarez, politòleg
Macu Crespo, historiadora
Belén Ivars, fisioterapeuta
Carles Lliberós, professor
Jaume Ivars, comerciant
Marcos Figueroa, tècnic inv. oceanogràfica
Vicent Ibañez, ex-funcionari per parkinson
Juan Ripoll, comerciant
Ramon Serra, aturat
Dani Gilabert, autònom turisme nàutic

Posted in Documents, Uncategorized.