TREBALLAR CONJUNTAMENT

Fernando López Corsi

Una de les coses més importants que hem fet enguany a Turisme és haver impulsat una Campanya de Màrqueting on i offline de les Festes de Moros i Cristians del nostre poble.

Després de diverses reunions amb la Junta de Moros i Cristians durant 2017 i 2018, vam coincidir en el mateix objectiu, treballar conjuntament abans i durant la festa per atraure visitants. Donar a conéixer Benissa junt amb les nostres festes, i així, contribuir al seu creixement durant els pròxims anys, recolzant el procés de ser declarada Festa d’Interés Turístic Provincial.

Aquesta campanya de màrqueting ve a superar la clàssica difussió només per premsa escrita i ràdio durant els últims dies abans de la festa. Ara, implementem noves accions de promoció física, online i audiovisual i amb més antelació. Hui en dia, no treballar aquests canals era sense dubtes una pèrdua d’oportunitats per a la festa i per al poble. I els primers resultats que tenim ens confirmen el camí.

 


Per això, a més de la publicitat en premsa escrita i ràdios (com fins ara) algunes de les principals novetats d’aquesta campanya són:

🔊 Edició d’un vídeo promocional professional de la festa. Amb l’objectiu de viralització de la mateixa.

🔊 Organització d’una promoció a Facebook amb un premi atractiu, sis cadires per a la tribuna de Moros i Cristians. Amb el mateix objectiu de viralització.

🔊 Realització durant la festa, d’un concurs de fotos i vídeos online, promocionant l’ús del hashtag #MorosiCristiansBenissa. Amb l’objectiu d’aconseguir presència i recursos permanents en xarxa de la festa.

🔊 Especial incapeu en la promoció en periòdics de parla estrangera de la zona nord de la província. Per a dirigir la promoció al públic resident estranger/turista estacional europeu.

🔊 Instal·lació d’una lona publicitària en anglés en un nou suport en l’avinguda de la marina (cv-746), perquè els i les turistes de la zona costanera puguen descobrir definitivament els Moros i Cristians de Benissa.

És una campanya ambiciosa i que va en la línia de treball que portem de modernitzar la promoció de Benissa i dels seus recursos i que venim portant a terme des de 2017.

Algunes xifres que ja tenim d’aquesta campanya només a Facebook (i encara a més d’una setmana del començament de la festes i sense comptar Instagram, Twitter i Web) són:

418 comparticions dels diferents vídeos i cartells de la festa

Centenars de persones participant en el concurs online

Més de 1300 likes en les diferents publicacions promocionades de Benissa Turisme de la festa realitzades fins ara

I la millor, ¡Més de 21.000 reproduccions del vídeo promocional de la festa!

Una volta tinguem resultats finals de la campanya serem autocrítics i intentarem perfeccionar-la més de cara a l’any que ve, comptant com sempre amb les idees i suggeriments de Associació de Moros i Cristians de Benissa que tant ens ha ajudat enguany. Seguim!

#Turisme Benissa Turisme

Posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , .