Hola!

Fernando López Corsi, regidor de turisme ens diu hola!

“Benvingudes i benvinguts”

Un dels eixos fonamentals en la nova política turística de Benissa és la promoció i posada en valor del nostre Centre Històric. La Zona Costanera és l’espai turístic per excel·lencia, i aquest motor econòmic, que hem de cuidar amb infraestructures i serveis adequats (per exemple el centre de salut, que no deixarem de reivindicar), ha de ser capaç també de redirigir també visitants al nostre centre urbà, on no només tenim una sèrie d’espais culturals importants, sinó que també tenim un teixit comercial que s’ha de beneficiar més del turisme.

Per a aconseguir l’objectiu, podem parlar d’una política de tres eixos, d’una banda, infraestructures, d’un altra activitat i per últim promoció.

Pel que fa a infraestructures, aquest primer any s’han donat diversos passos. El primer, l’obertura permanent de l’oficina de turisme de la Costa, no només els estius. Un altre exemple és la millora de la senyalística del Centre Històric, realitzada en 2017 per aquest govern amb valor de 25.000 eur. Tot i que està en procés encara, la major part d’edificis del centre ja estrenen nova cartelleria, entenent que no es pot promocionar alguna cosa que no has posat en valor. Queda molt per fer, però en els pròxims anys confiem a continuar millorant aquest aspecte.

Les activitats i esdeveniments, aconsegueixen dinamitzar el centre històric i el municipi. Hui totes i tots ja coneixem i sentim com a propi el que fa un any era una incógnita; el “Viu l’estiu a Benissa”, el recent “Viu la pasqua a Benissa” o el “Moscatelízate”, que amb activitats comercials, culturals, esportives, patrimonials, i gastronòmiques es desenvolupen a tot el municipi, però posen el seu centre neuràlgic fonamental en els carrers i edificis emblemàtics del centre de Benissa. En aquestes activitats en les que han participat turistes i veïns, ens hem implicat d’una manera decidida els tres partits que formem el govern i totes les regidories treballant en equip han estat imprescindibles per que açó hui siga una realitat.

L’última pota és la promoció. Com sabeu el personal de Turisme està treballant i aprenent de Màrqueting Digital en un curs d’especialització a l’Universitat d’Alacant per a estar a l’última en promoció online. Hui a l’oficina de turisme de Benissa ja comencem a parlar no només de Facebook ads, sinó també de Adwords, SEO, SEM… tot un món de possibilitats que hem d’explotar.

En quant a promoció ‘física’, la imatge que acompanya aquesta entrada, un nou cartell de 4×3 metres ja instal·lat a la CV-746 a l’altura de la Tourist Info Benissa Platja en direcció Fustera que no només dona la benvinguda al visitant al terme municipal de Benissa, sinó que també li recorda que després de conéixer i descobrir les nostres cales i Passeig ecològic; un preciós centre històric l’espera a pocs quilòmetres de distància.

Hi ha molt per fer encara, però el projecte està en marxa.

Posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , , .