EL PONT DEL QUISI

Abel Cardona Castell, alcalde de Benissa, el passat 12 de maig expresava la seua opinió davant la gestió delicada del Pont del Quisi.

Quan estàs al capdavant d’una administració pública com és el nostre Ajuntament, sovint assumeixes responsabilitats que, per la seua importància i el seu interés general, necessiten una implicació especial. Som representants del nostre poble i ho assumim amb gust alhora que amb moltíssima responsabilitat.

A vegades, eixe fet d’assumir gestions delicades i prendre decisions ens posen davant d’una exposició pública que no és gens senzilla de gestionar personalment. Precisament estes situacions són les que, pense, diferencien les bones persones polítiques enfront de les persones polítiques del muntó. Un bon exemple d’aquestes gestions ha sigut la més recent de totes, el manteniment i preservació del pont del Quisi.

Som moltes les persones que hem fet declaracions en els últims dies. Ens heu cridat, ens heu preguntat i ens heu entrevistat. Ha sigut un tema d’eixos d’especial interés públic per la sensibilitat que ha demostrat la nostra societat cap a aquesta infraestructura centenària que forma part de l’imaginari del nostre poble.

Com ja sabeu, el pont es queda. El restauren perquè estiga en el seu lloc durant molts anys més. Doncs bé, la persona que s’ha dedicat totalment a gestionar aquesta situació des de la seua responsabilitat política, qui ha cridat a totes les persones que pogueren ajudar-nos, qui ha sol·licitat més i més informació, qui s’ha entrevistat i reunit amb gent experta, qui des de l’ajuntament ha coordinat tot el procés de preservació i protecció del pont, ha sigut Belén.

M’heu escoltat a mi per la ràdio i m’heu llegit als periòdics explicant-vos com hem solucionat tot açò, no obstant ha sigut la meua companya l’artífex de tota la gestió.

Tenim clar per a què hem vingut a fer política, que la volem fer pel bé comú i sense por d’equivocar-nos. Treballem des de la humilitat, per la gent, sense pretendre acaparar portades ni titulars i fugint de la foto fàcil. Tot això no lleva fer un reconeixement públic a les persones que fan les coses possibles des de la discreció.

El pont del Quisi forma part de la nostra societat des de fa més de cent anys. Hui podem assegurar que continuarà sent part del nostre poble per sempre. Hem assolit un fet històric que permetrà que les generacions futures gaudisquen d’un referent patrimonial únic. Com a societat hem aconseguit una cosa molt gran gràcies a persones molt grans que s’han trobat pel camí. Persones amb unes qualitats humanes enormes i una capacitat de gestió increïble que s’han unit per un objectiu en comú. I l’objectiu s’ha aconseguit.

A totes elles, gràcies!

Seguim!

Posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , .