‘Viu la Pasqua a Benissa’

#Benissa necessita desestacionalitzar-se, equilibrar el seu mapa turístic i recuperar tradicions i cultura per a veïnes i visitants. Per això, hui hem presentat un gran calendari d’activitats per a Pasqua, amb mercats, concerts, visites experiencials…

‘Viu la Pasqua a Benissa’, una nova proposta per a divertir-se en família, generar noves oportunitats al comerç local i fomentar el turisme experiencial

L’ajuntament de Benissa ha presentat hui un nou programa d’activitats anomenat ‘Viu La Pasqua’, un programa d’oci perquè aquestes pasques el visitant eventual i les benisseres i benissers puguen gaudir d’activitats culturals, festives, comercials i gastronòmiques dirigides a tota la família amb el millor escenari possible: el centre històric del municipi.

Aquest cicle d’activitats és el resultat del treball transversal generat per les regidories de Comerç, Turisme, Creama, Cultura i Espais Museístics, després de detectar la mancança d’activitats de l’ajuntament davant de les nombroses visites de turistes al poble i a la zona costanera en aquesta època de l’any. I per descomptat, també adreçada a les necessitats dels mateixos benissers i benisseres, per comptar amb una programació de qualitat i per a tots els públics.

Mari Carme Ronda, regidora de Documentació i Espais Culturals, ha recordat que el precedent de ‘Viu L’Estiu a Benissa’ ha valgut perquè “diverses regidories ens posem a treballar” per a crear un programa de propostes “molt atractives”. Ronda ha especificat que a Benissa és típic passar la Pasqua amb excursions a indrets com Santa Anna, les diferents ermites, o el Molí del Quisi, i que enguany “aquesta novetat ens permetrà gaudir de micro concerts en el Convent Franciscà, la Capella de la Fundació Abargues o la Casa Museu dels Abargues”.

Per la seua part, Manuel Juan, responsable de Cultura, ha destacat diverses activitats de caràcter cultural, com concerts infantils, la Fireta de pasqua, les visites guiades pel nucli antic que permetrà anar a un dels forns i realitzar per part de qui vulga la seua pròpia mona de pasqua.”El cicle de micro concerts de música interior ens permetrà gaudir d’estils de música diversos en llocs inesperats”, ha avançat Juan, destacant que són gratuïts, tindran espai per a 25 persones i que cal agafar les invitacions (a partir del 20 de març) en l’Espai Cultural de Les Cases del Batlle o la Tourist Info de Benissa Costa. “És un programa molt transversal, i pensem que pot tenir el mateix èxit que el Viu L’estiu”, ha augurat el regidor de Cultura.

Fernando López Corsi, titular de Turisme, també ha volgut destacar aquesta programació amb el ‘Viu l’Estiu a Benissa’: Reforcem el mateix model i l’apliquem, tornant a demostrar la bona sintonia i les ganes de treballar conjuntament de regidories que pertanyen als tres partits que conformen el nostre equip de Govern”. “A nivell turístic hem detectat carències en aquesta època, tenim les processons i calia complementar-les amb noves activitats, portant a nous públics al nostre centre històric, distribuint oportunitats tant per a la zona costanera com per al mateix nucli urbà de Benissa i fomentant el turisme experiencial, elaborant el producte com és el cas de les mones i crear sinergies amb el comerç local”. A part, ‘Viu la Pasqua a Benissa’ ofereix les habituals activitats infantils de ‘La Mona de Pasqua’, on les mares i pares podran conciliar vida laboral i familiar.

 


Benissa necesita desestacionalizarse, equilibrar su mapa turístico y recuperar tradiciones y cultura para vecinos y visitantes. Por ello, hoy hemos presentado un gran calendario de actividades para Pascua, con mercados, conciertos, visitas experienciales … ¿Qué te parece? ¿Vas a participar? ….
#Turisme #Cultura #Comerç

‘Viu la Pasqua a Benissa’, una nueva propuesta para divertirse en familia, generar nuevas oportunidades para el comercio local y fomentar el turismo experiencial

El ayuntamiento de Benissa ha presentado hoy un nuevo programa de actividades denominado ‘Viu La Pasqua’, un programa de ocio para que estas pascuas el visitante eventual y las benisseras y benisseros puedan disfrutar de actividades culturales, festivas, comerciales y gastronómicas dirigidas a toda la familia con el mejor escenario posible: el centro histórico del municipio.

Este ciclo de actividades es el resultado del trabajo transversal generado por las concejalías de Comercio, Turismo, Creama, Cultura y Espacios Museísticos, después de detectar la carencia de actividades del ayuntamiento ante las numerosas visitas de turistas al pueblo y en la zona costera en esta época del año. Y por supuesto, también dirigida a las necesidades de los mismos vecinos y vecinas de Benissa, para contar con una programación de calidad y para todos los públicos.

Mari Carme Ronda, concejala de Documentación y Espacios Culturales, ha recordado que el precedente de ‘Viu L’Estiu a Benissa’ ha valido para que “varias concejalías nos pongamos a trabajar” para crear un programa de propuestas “muy atractivas”. Ronda ha especificado que en Benissa es típico vivir la Pascua con excursiones a lugares como Santa Anna, las diferentes ermitas, o el Molí del Quisi, y que este año “esta novedad nos permitirá disfrutar de micro conciertos en el Convento Franciscano, la Capilla de la Fundación Abargues o la Casa Museo de los Abargues”.

Por su parte, Manuel Juan, responsable de Cultura, ha destacado varias actividades de carácter cultural, como conciertos infantiles, la Fireta de Pascua, las visitas guiadas por el casco antiguo que permitirá ir a uno de los hornos locales y realizar por parte de quien quiera su propia mona de pascua. “El ciclo de micro conciertos de música interior nos permitirá disfrutar de estilos de música variados en lugares inesperados”, ha avanzado Juan, destacando que son gratuitos, tendrán espacio para 25 personas, con tres turnos y que conviene recoger las invitaciones (a partir del 20 de marzo) en el Espacio Cultural de Les Cases del Batlle o la Tourist Info de Benissa Costa. “Es un programa muy transversal, y pensamos que puede tener el mismo éxito que Viu l’Estiu”, ha augurado el regidor de Cultura.

Fernando López Corsi, titular de Turismo, también ha querido relacionar esta programación con el ‘Viu l’Estiu a Benissa’: “Reforzamos el mismo modelo y lo aplicamos, volviendo a demostrar la buena sintonía y las ganas de trabajar conjuntamente por parte de concejalías que pertenecen a los tres partidos que conforman nuestro equipo de Gobierno”. “A nivel turístico hemos detectado carencias en esta época, pues tenemos ya las procesiones y había que complementarlas con nuevas actividades, trayendo a nuevos públicos en nuestro centro histórico, distribuyendo oportunidades tanto para la zona costera como para el mismo casco urbano de Benissa y fomentando el turismo experiencial, elaborando el producto como es el caso de las monas y crear sinergias con el comercio local”. Aparte, ‘‘Viu La Pasqua a Benissa’ ofrece las habituales actividades infantiles de ‘La Mona de Pascua’, donde las madres y padres podrán conciliar vida laboral y familiar.

Posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , .