RESPOSTES

En les últimes setmanes he viscut una sèrie de situacions totalment desconegudes per a mi i que, confesse, mai pensava que anara a protagonitzar-les. Denúncies de presumptes delictes i greus acusacions cap a mi mateixa, Belén, Fer i diferents persones que treballen a l’Ajuntament.

Arran d’aquestes notícies publicades pels medis, molta gent m’heu parat pel carrer, trucat per telèfon o enviat missatges per preguntar-me per què està passant tot açò i, alhora, donar-me ànims i força. A totes i tots us he respost que no puc donar massa informació perquè estem preparant la defensa i preferim tindre cautela i paciència. A totes i tots us agraïsc moltíssim les vostres mostres d’estima.

Per què? Eixa és la pregunta que em feu i em faig.

I la resposta pense que és ben senzilla: perquè som com som i això crea molta frustració en algunes persones.

La gent que vam crear Reiniciem Benissa teníem com a principals objectius posar el nostre Ajuntament al servei del poble, humanitzar-lo i dotar-lo de recursos que garanteixen una administració que treballe pel bé comú. El que ens hem trobat des de la nostra entrada en l’escena política local ha estat un model del qual s’han beneficiat unes quantes persones a costa del treball d’altres. I seguim treballant per a canviar-ho.

Des de l’arribada al govern, la nostra forma de fer les coses i democratitzar l’Ajuntament ha fet trontollar eixe model arcaic i paregut a una espècie d’establishment local al servei d’uns pocs privilegiats.

Han topat amb pedra. Eixa és la realitat que no volen reconéixer i que tant està costant-los de superar i els genera frustració. No ens poden pressionar de cap manera perquè no tenim res que amagar, no devem res a ningú i hem entrat sense apadrinaments ni sigles. Som lliures i lliures seguirem sempre.

Tinc moltíssimes ganes de contar-vos més i més coses, però ara és temps de paciència i trellat, no de precipitacions. Quan tot estiga esclarit vos contaré moltes coses que ens han passat dins l’Ajuntament i coses que ens hem trobat. Ho vam anunciar al minut de rebre l’alcaldia: obrirem caixons, portes i finestres. I així ho farem, no se’ns ha oblidat.

Seguim!

Posted in Blog.