“ESTAMPES VIVENTS”

Este passat diumenge vam tindre l’oportunitat de gaudir dels actes de les “Estampes Vivents”, amb tot un èxit de participació, i volem agrair el treball i dedicació de totes les associacions que ho han fet possible.

És ben conegut que Reiniciem Benissa, com a plataforma ciutadana, volem combinar el respecte a totes les manifestacions religioses del nostre poble amb la diversitat democràtica de la societat en la qual vivim.

Per això promovem un Ajuntament que respecte i fomente la pluralitat de totes i tots, i d’acord amb eixa forma d’entendre el poble i la política, enguany, al costat de la resta de l’Equip de Govern, hem reformulat el que hem anomenat “Estampes Vivents”.

Ara el protagonisme és de les associacions i l’Ajuntament dóna tot el seu suport i col·laboració, però ja no com a entitat organitzadora, ni amb cap protagonisme anterior per part de regidores i regidors.

El resultat de tot plegat ha sigut satisfactori i mot allunyat de falses polèmiques que s’han intentat difondre.

Pas a pas seguim fent poble.

Bones festes.

 

 

 

 

 

 Este pasado domingo tuvimos la oportunitat de gozar de los actos de las “Estampas Vivientes” con todo un éxito de participación, y queremos agradecer el trabajo y dedicación de todas las asociaciones que la han han posible.

Es bien conocido a que Reiniciem Benissa, como plataforma ciudadana, queremos combinar el con respecto a todas las manifestaciones religiosas de nuestro pueblo con la diversidad democrática de la sociedad en la que vivimos.

Por eso promovemos un Ayuntamiento que respeta y fomenta la pluralidad de todas y todos, y acuerdo con esa forma de entender el pueblo y la política, este año, junto al resto del Equipo de Gobierno, hemos reformado lo que hemos renombrado “Estampas Vivientes”.

Ahora el protagonismo es de las asociaciones y el Ayuntamiento da todo su apoyo y colaboración, pero ya no como entidad organizadora, ni con ningún protagonismo anterior por parte de concejalas y concejales.

El resultado de todo esto ha sido satisfactorio y muy alejado de las falsas polémicas que se han intentado difundir.

Paso a paso seguimos haciendo pueblo.

Felices fiestas

Posted in Blog and tagged , , , , , , , , .