8 de març, dia de la Dona

El 8 de març celebrem el dia de la Dona i rendim homenatge a totes aquelles que, more about
abans que nosaltres, han lluitat perquè estiguem on estem. Però, a més a més, denunciem i reivindiquem que encara queda molt de recorregut per fer.

Considerem que no existix la democràcia mentre no hi haja igualtat real entre homes i dones. Mentre no deixen d’assassinar-nos, de tractar-nos com a objectes en les campanyes i mitjans de comunicació o mentre s’impedisca que ocupem espais de poder i decisió.

Seguirem lluitant amb constància perquè les persones que no seguixen estereotips de gènere deixen de ser agredides, per evitar les desigualtats salarials entre homes i dones que realitzen la mateixa feina i perquè les tasques domèstiques, familiars i reproductives es compartisquen de manera igualitària.

Denunciem tot açò i ens declarem insubmises enfront de les condicions antidemocràtiques del patriarcat.

 

logo

 

Este és el nostre xicotet homenatge a les dones de Benissa. Grans, joves, adultes i xiquetes, totes lluitadores.

Posted in Blog.