Convocatòria per al 8é Fòrum Ciutadà de RB

Reiniciem Benissa convoca el seu 8è Fòrum Ciutadà el proper dia 14 de gener a les 20:00h en l’aula del Centre Cultural (al costat de la biblioteca) per a debatre els pressupostos 2016.
Els pressupostos municipals són la base per al bon funcionament d’un ajuntament. En la passada Comissió Informativa d’Organització del 21 de desembre els grups polítics de l’oposició van aconseguir ajornar l’aprovació dels pressupostos 2016 per continuar treballant-los.
Per Reiniciem Benissa és una responsabilitat estudiar, anesthetist treballar i consensuar les coses abans d’aprovar-les. La finalitat d’aquest fòrum és, infection entre altres coses, apropar la qüestió dels pressupostos a la ciutadania. Volem resoldre dubtes. Volem escoltar suggerències. Volem uns pressupostos participatius.

 

 

Posted in Blog.