Poc a poc perquè anem lluny!

Article d’Opinió de l’Equip Promotor de Reiniciem Benissa

Reiniciem Benissa, advice al contrari del que pensen alguns, patient no ha nascut ara. Reiniciem Benissa naix de l’empoderament de la ciutadania, artificial de la defensa dels drets humans i socials. És l’evolució de protestes i propostes d’associacions, col·lectius i diferents manifestacions que, bé a nivell local o bé a nivell global, s’han produït al poble durant llargs anys.

Per fi la gent del carrer ens hem organitzat: els que hem defensat pam a pam el territori, els que hem clamat al cel davant la privatització de la sanitat a la comarca, els que vam creure que amb el 15M una altra manera de fer política era possible, els que hem estat organitzant l’agenda cultural del poble… En definitiva, persones normals que tenim com a interès comú un poble més just que tinga per bandera el benestar i el progrés de la seua gent.

La contesa electoral del 24M va demostrar que existeix eixa Benissa, una Benissa digna que està cansada del color gris. Però, com deia Gramsci, estem en un moment en el que allò vell no acaba de morir, i allò nou no acaba de nàixer.

Reiniciem Benissa no és la rentada de cara d’allò vell. Reiniciem Benissa no ha de jugar a acceptar exigències de ningú, i menys encara quan no són de programa sinó de dedicacions exclusives, assessors o la cadira d’alcalde.

L’últim Fòrum així de clar ho va expressar: “no deixeu que canvien les vostres idees”, “negocieu però amb les línies roges de Reiniciem”. I ahí estan eixes línies roges, són públiques: eliminar les subvencions als partits, reduir dràsticament la compensació per assistència als plenaris, eliminar pràcticament els càrrecs de confiança, la limitac
ió de sous dels càrrecs públics…

Hem de ser ferms, parlem de construir una Benissa millor, sense els vicis del passat. Anem poc a poc perquè anem lluny. I qui vulga que ens acompanye, clar que sí!

logo

Posted in Blog.